17. 11. 2020

Švestkový olej



Rozmazlete se mandlově marcipánovou vůní a úžasnými účinky za studena lisovaného oleje ze švestkových jader! Pro Vaši pleť je doslova bombou plnou vitaminů i výživných omega mastných kyselin.
Pečuje, vyživuje a dodává pokožce jiskru a zdravý vzhled. Rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Snižuje podráždění pleti i výskyt kruhů pod očima.
Pro všechny typy pokožky, včetně problematické, zralé i poškozené.

Neobsahuje parabeny, silikony ani konzervanty

Použití: Několik kapek oleje naneste ráno a večer na vlhkou pleť. 

Švestkový olej Saloos je výborným pomocníkem při péči o zralou, suchou a citlivou pleť. Jeho pigmentové skrvny a navrací pleti zářivý a mladistvý vzhled.
protizánětlivé vlastnosti výrazně potlačují podráždění pokožky. Pomáhá minimalizovat
Olej ze švestkových jader je bohatý na kyselinu olejovou, vitamín B a beta-karoten. Díky tomu má vynikající hydratační schopnosti. Má bohatou marcipánově-mandlovou vůni a velice rychle se vstřebává. Po aplikaci je pleť do hloubky hydratovaná a vyživená bez nepříjemného pocitu mastnoty. 
Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.
Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na vyčištěnou vlhkou pokožku a lehce vmasírujte.

https://www.biooo.cz/svestkovy_olej_saloos-p-15218.html?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=3_PLA_Kosmetika&utm_content=Cena_251_500&utm_term=%c5%a1vestkov%c3%bd+olej#popis-produktu

2 komentáře:

  1. Schválně se podívám na internet.

    OdpovědětVymazat
  2. Od této firmy jsem měla několik olejíčků i sprcháčů. Jsou k dostání i v DM.

    OdpovědětVymazat