Snídaně: Jablečno-vločkové lívance
1 jablko, 2 vejce, 60 g jemných ovesných vloček, půl lžičky kypřícího prášku, mletá skořice,
ghí na pečení ( nebo olej).
Jablko oloupeme, zbavíme jadřince a najemno ho nastrouháme.
Přidáme vejce a rozmícháme. Přisypeme vločky, kypřící prášek a skořici.
Ze vzniklého hustšího těsta upečeme na pánvi s trochou ghí lívanečky.
Podáváme potřené marmeládlou, oříškovým máslem, tvarohem, polité javorovým sirupem nebo
se sezonním ovocem.
Já jsem si je dala potřené marmeládou a kysanou smetanou :-)
Dobrou chuť !
Tak to bych si dala :-)
OdpovědětVymazatMusím někdy udělat
OdpovědětVymazatDěvčata jsou dobré ♥ ღ ☼
OdpovědětVymazat