20. 10. 2022

 

Dušený tuřín pod sýrem a smetanou:

Dušený tuřín pod sýrem a smetanou 

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sýry si zvolíme dle své chuti, ale měly by být pikantní.

Bavorská hořčice je velmi osvěžující, malinko nasládlé chuti, ale můžeme ji také zaměnit za plnotučnou, ovšem už to bude chuťově jinde.

 

 

8 komentářů:

  1. Leni, to musí být dobrota! Ochutnala bych... Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Leni, určitě to dobré bude, prima víkend ⚛ ღ ♥

      Vymazat
  2. Tohle jídlo by mě nelákalo Leničko, já ty vega recepty nemusím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi hi hi to já také nemusím. Občas si něco dám. Ten tuřín, ale nikde nevidím, to bych vyzkoušela.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Občas si také něco takového dám. Je pravdou, že ten tuřín nikde není vidět. Včera jsem vařila tofu s květákem,brokolicí a trochu koř. zeleniny a příloha byla Quinea (mertlík chilský) s červenou řepou. Honzík maso nejí občas jen kuřecí, tak jsem tvořila. Dcera večer volala jak jim chutnalo. No já to měla také, nemohu říci, že bych to vařila stále, maso mám ráda, ale nemusím ho mít neustále.

      Vymazat
  4. Já bych klidně do toho šla, člověk má zkoušet jiné věci hihi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš Ivetko pravdu, ale ten tuřín nikde nevidím.

      Vymazat