Přece jen takto na sucho a jen na vodě je to divné. Orestované by to mělo lepší chuť. Ale asi je to dobré. Já dělám podobné krůtí dráčky, jen tam není ani tvaroh ani parmezán a restují to na trošce olivového oleje. Bez tuku je to takové jalové. Ale je to recept bez tuku no tak ten tuk nahradí asi tvaroh a parmezán. Možná to zkusím....
Přece jen takto na sucho a jen na vodě je to divné. Orestované by to mělo lepší chuť. Ale asi je to dobré. Já dělám podobné krůtí dráčky, jen tam není ani tvaroh ani parmezán a restují to na trošce olivového oleje. Bez tuku je to takové jalové. Ale je to recept bez tuku no tak ten tuk nahradí asi tvaroh a parmezán. Možná to zkusím....
OdpovědětVymazatJaruško, také je dělám a pokaždé jinak podkle nálady. No když má někdo dietu, tak proč ne.
VymazatLeni, zajímavá je ta kombinace masa s tvarohem, to si nedovedu moc představit. Ale třeba to je dobrý... Zdraví Lenka
OdpovědětVymazatwww.babilenka.cz
Ahojky Leni, může to být dobré. Lidi mají všelijaké chutě ⚛ ღ☘
VymazatZajímavé a múže to být i chutné ♥
OdpovědětVymazatTo může Květuško, hezký víkend.
VymazatUrčitě bych si pochutnala
OdpovědětVymazatMyslím si, že to biude dobré ⚛ ღ ♥
Vymazat