Tarhoňa
Tarhoňa je drobná těstovina oblíbená zejména na Slovensku a v Maďarsku. Používá se jako příloha k masu se šťávou, zavářka do polévek, ale skvěle se hodí i pro přípravu těstovinových salátů. Před vařením ji nejdříve opražte, její chuť získá nový rozměr.
Suroviny
Postup přípravy
Na Slovensku dostať tarhoňu hotovú bežne v každých potravinách, netreba ju teda pripravovať doma. Doma robená tarhoňa nemá tvar dokonalých guličiek, to kvôli tomu strúhaniu.
Jednou jsem si to dala v restauraci a bylo to docela dobré Leničko ♥
OdpovědětVymazatTak já to ještě neochutnala.
VymazatVím o ni,ale nikdy jsem ji neměla.Dokonce ji nedělají ani u mladých v restauraci a to podobná jídla vaří.
OdpovědětVymazatLeni,hezký večer
Mě se ten receptík líbil, ale ještě jsem to nedělala ⚛ ღ ♥
Vymazat