Květuško, je to dobré. Tentokrát jsem k vin.klobásám přidala bramnbor, ale když jich peču plný pekáč tak brambory vařím zvlášť. Nic to není uděláš točenice, dáš do pekáčku, přidáš smetanu na šlehání trochu naředíš vodou a pečeš. Někdy mě napadne dát nějaké koření např.rozmarýn, vše dle chuti. ⚛ ღ ♥
Leni,to je zajímavé a pro mě inspirace.Klobásy máme v mrazáku.Že bych vyzkoušela?
OdpovědětVymazatAhojky Jíťo, já už je jinak nedělám, jen v troubě. Nikde nic neprská atd. Dělám jde i na zelím, nebo s kořt. zeleninou.
VymazatTo by mi moc chutnalo Leni, pošli recept ♥
OdpovědětVymazatKvětuško, je to dobré. Tentokrát jsem k vin.klobásám přidala bramnbor, ale když jich peču plný pekáč tak brambory vařím zvlášť. Nic to není uděláš točenice, dáš do pekáčku, přidáš smetanu na šlehání trochu naředíš vodou a pečeš. Někdy mě napadne dát nějaké koření např.rozmarýn, vše dle chuti. ⚛ ღ ♥
Vymazat