25. 5. 2025

 

Zelenina pečená v troubě.

Zelenina pečená v troubě 

Ratatouille, slavný zeleninový pokrm s olivovým olejem a s provensálskými bylinkami máme nejradši pečený na plechu v troubě. Vychutnejte si čerstvou zeleninu, která je základním kamenem ratatouille, dokud je ještě k dostání. Pečená zelenina v troubě je vděčnou přílohou i lehkým jídlem bez masa.

Suroviny

Bylinky do zeleninových pokrmů

Postup přípravy

 

 

 

2 komentáře:

  1. Zeleninu si asi podobně dělám.Ale peču v remoosce.Nějak se mi osvědčila a peču v ní teď pomalu všechno.A to ji mám po babičce.Akorát tam nedávám tolik bylinek,protože je doma nemám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jí docela ráda, ale moc často jí nepeču. Teď jsem jí měla dost tak aby se to zužitkovalo. Honzík ten jí má moc rád.

      Vymazat