Předehřejte troubu na 200
°C. Lilek, cukety a papriky nakrájejte na větší kusy, plátky nebo i
delší špalíky. Jarní cibulku nakrájejte na 4cm kousky, rajčata
na klínky nebo silnější plátky, malá můžete jen rozpůlit.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na klínky, malé žampiony nechte v
celku, větší překrojte. Česnek zbavte vrchní slupky a rozdělte na
stroužky.
Zeleninu si asi podobně dělám.Ale peču v remoosce.Nějak se mi osvědčila a peču v ní teď pomalu všechno.A to ji mám po babičce.Akorát tam nedávám tolik bylinek,protože je doma nemám
OdpovědětVymazatMám jí docela ráda, ale moc často jí nepeču. Teď jsem jí měla dost tak aby se to zužitkovalo. Honzík ten jí má moc rád.
Vymazat