Plody muchovníku jsou tmavě modré bobule, malinko připomínající borůvky, které dozrávají ve střapečcích již během května až června. Jednotlivé plody dozrávají postupně, a proto je vhodné ze střapců odebírat jednotlivé plody průběžně. Obsahují velké množství vitamínů, především vitamín A, B a C.
To neznám.A plody se jí?
OdpovědětVymazatAno jíťo je to k jídlu. Přijde mi to mezi borůvkou a čer.rabízem. Všechny jsem je snědla. No snad přežije zimu v květináči.
VymazatTo taky neznám, jí se to ?
OdpovědětVymazatAno Květuško je to jedlé ⚛ ღ ♥
VymazatTo je zajímavé. Také to neznám.
OdpovědětVymazatMám ho na lodžii v květináči. Uvidím jak se mu bude dařit ⚛ ღ ♥ Plody jsou dobré ⚛ ღ ♥
Vymazat