Pro milovníky zeleniny a zdravého stravování, je zde návod na
zapečenou rýži, která je plná chutí a vůní. Ideálně připravená z
čerstvých sezonních surovin. V troubě, jí bude stačit půlhodinka.
Leni,recept jsem si opsala.Také vyzkouším.Včera jsem dělala těstoviny s mletým masem.Bylo to dobré a pochválil mi i syn.Byl s Bleky na výletě a potom se u nás stavěl.Tak jsem mu těstoviny ohřála.
Leni,recept jsem si opsala.Také vyzkouším.Včera jsem dělala těstoviny s mletým masem.Bylo to dobré a pochválil mi i syn.Byl s Bleky na výletě a potom se u nás stavěl.Tak jsem mu těstoviny ohřála.
OdpovědětVymazatAhojky Jíťo, bude to dobré. Jééé tak to jsem ráda, že chutnalo. Hezký večer.
Vymazat