Lenka
Pohanka má úžasné nutriční hodnoty. Připravte ji tak, aby většina benefitů zůstala
zachována a přitom byl výsledný pokrm chutný a lahodný i pro oko.
1 hrnek pohanky (250 ml)
3 růžičky brokolice
1 střední mrkev
1 kousek (10 cm) cukety
1 kousek (10 cm) bílé části pórku
0,5 červené papriky nebo kapie
2 lžíce olivového oleje
sůl
mletý pepř
hlávkový salát k podávání
Zřejmě je to dobré. Jen když vidím ty ceny zeleniny...
Jaruško to máš pravdu. Ono je drahé vše. Pěkné dny ⚛ ღ ♥
Pohanku mám hodně ráda a a jídlo je akorát pro mě.Dělám si
Dělám jí také hůavně pro Honzíka ⚛ ღ ♥
Přiznám se, že jsem pohanku ještě nejedla, ale tento talíř vypadá velmi lákavě.
Děkuji za návštěvu. Určitě vyzkoušejte je dobrá a hlavně je hned.
Zřejmě je to dobré. Jen když vidím ty ceny zeleniny...
OdpovědětVymazatJaruško to máš pravdu. Ono je drahé vše. Pěkné dny ⚛ ღ ♥
VymazatPohanku mám hodně ráda a a jídlo je akorát pro mě.Dělám si
OdpovědětVymazatDělám jí také hůavně pro Honzíka ⚛ ღ ♥
VymazatPřiznám se, že jsem pohanku ještě nejedla, ale tento talíř vypadá velmi lákavě.
OdpovědětVymazatDěkuji za návštěvu. Určitě vyzkoušejte je dobrá a hlavně je hned.
Vymazat