27. 1. 2021

 

Schindeleho minerály – pro regeneraci celého organismu, zmírnění bolestí, zánětů a poruch paměti a koncentrace (recenze)

Schindeleho minerály recenze - prášek

Schindeleho minerály dostali své pojmenování po Robertu Schindele, který je “objevil”. Jde o doplněk výživy (zdravotnický prostředek), který zregeneruje a posílí celý organismus.

Je to komplexní směs stopových prvků a minerálů, kterými je možné doplnit jejich deficit v těle. 

Složení, nebo jak to všechno začalo

Složení Schindeleho minerálů (zeolitů) je následující: oxid křemičitý, oxid hlinitý, vápník, železo, hořčík, mangan, zinek, chrom, měď, molybden, brom, titan, vanad, kobalt, nikl, chrom, baryum, fosfor.

Na jaře roku 1981 byl na zaštěrkování lesní cesty použitý materiál, který jak se ukázalo, měl výjimečné vlastnosti. Prach, který vznikl při štěrkování, se usadil na okolní půdě a stromech. Silné deště se přičinili o to, že prach vsákl do země a stromy, které byly určeny na kácení znovu zazelenali.

Pan Robert Schindele Senior byl zpočátku překvapen a hledal vysvětlení ve vědeckých kruzích, které nakonec po analýze použitého kamene i dostal: Za ozdravení stromů byly zodpovědné minerály obsažené v materiálu, v kameni, použitém na lesní cestě. Auto-experiment jednoho z vědců odhalil i jejich vliv na lidské tělo.

Surovina se těží čistě mechanicky (bez výbušnin) a podle lunárního kalendáře se rozbíjí a mele. Jemně mleté ​​minerály (95% pod 90 um) se pak plní přímo ze sila bez přídavku cizích látek do plechovek nebo vegetariánských kapslí. Schindeleho minerály jsou čistě přírodním produktem a proto podléhají menším přirozeným odchylkám ve složení.

zeolit prášek 

https://bioporadce.cz/schindeleho-mineraly/

 

6 komentářů:

  1. Leni moc zajimavá četba děkuji ********************a hezký večer.. 💓💓💓💓💓💓

    OdpovědětVymazat
  2. Minerály jsou velice důležité a nedostatek jednoho může způsobit v těle docela zmatek.U mě je to draslík.
    Zajímavý článek a zapisuji si.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to jsou, já jsem nějaký čas tento přípravek užívala⚛ ღ☘

      Vymazat
  3. Opět další zajímavý článek Leni. Díky a hlavně se opatruj♥

    OdpovědětVymazat
  4. Také na sebe dávej pozor Ivetko ♥ ღ ☼

    OdpovědětVymazat