Rizoto se zakysanou smetanou na kari:
Ingredience
- 1 ½ hrníčku rýže
- 3 hrníčky vody
- 1 ks menšího pórku
- 200 g zakysané smetany
- 150 g mraženého hrášku
- 150 g mražené kukuřice
- 1 lžička másla
- 1 lžička kari kořeni
- sůl
Postup přípravy
Rýži propláchneme a uvaříme ve vodě podle návodu uvedeném na obalu. Na másle opečeme na kousky pokrájený pórek, poté přidáme kukuřici a hrášek, osolíme a necháme chvíli povařit. Na závěr přidáme zakysanou smetanu, kari koření, promícháme a po pár minutách vaření přisypeme uvařenou rýži.
Zdroj: https://www.ferpotravina.cz/jidla-z-ryze/rizoto-se-zakysanou-smetanou-na-kari
To by bylo pro mě.Manžel se drží klasiky.
OdpovědětVymazatNo toto by mohlo být dobré ⚛ ღ☘
VymazatLeni máš tu toho zase moc zajímavého děkuji******************************
OdpovědětVymazatDěkuji Bětuško, občas je tu něco zajímavého ⚛ ღ☘
Vymazat