25. 11. 2021

 

Vlašské ořechy v medu:

Popis

Vlašské ořechy v medu

Vlašské ořechy v medu jsou tradiční staročeskou sladkou pochoutkou. Výborně se hodí na pečení, do jogurtů, na zmrzlinu, na sladké kaše, nebo i jen tak … My je doma přidáváme do taženého štrúdlu. Tato medová dobrota může být tipem pro vhodný dárek, zejména v zimním čase patří mezi oblíbené vánoční dárkové balení medů. Nechce se inspirovat a potěšte své milované dárečkem, který bude balzám pro jejich zdraví a, na kterém si pochutnají.


Vlašské ořechy prospěšné látky
Vlašské ořechy  jsou lahodná pochoutka s bohatým zdrojem energie obsahující Omega-3-mastné kyseliny a kyselinu listovou, dále např. vitamín E, B1, B6 a minerály. Mimo jiné jsou ořechy velmi zdravé pro krásné vlasy, nehty  a kůži a také dobře působí na sexuální potenci.

Skladování vlašáků v medu

Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozenou vlastností medu a známkou kvality. Med můžete do tekutého stavu opět přivést pomalým zahříváním, nejlépe ve vodní lázni do 45°C. Krystalizace je důvodem pro reklamaci.

Produkt obsahuje vlašské oříšky v květovém medu z akátové oblasti. Nejsou přidána žádná ochucovadla, barviva, sladidla, ani sirup. Ořechy jsou ve 100% medu. Ořechy nakládáme do akátového medu, aby krystalizace probíhala pomaleji, ale probíhá. I akátový med krystalizuje!


Dobu minimální trvanlivosti uvádíme na etiketě, stejně tak i množství.

FOTO JE ILUSTRAČNÍ

Zdroj:https://www.vcelarstvi-thomayer.cz/shop/medove-dobroty/vlasske-orechy-v-medu/


 

 

4 komentáře:

  1. Leni, zdravím. Ořechy do medu dávám taky, mám to moc ráda. Já jsem taková veverka, miluju všechny ořechy... Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Leni, tak to jsem ještě nezkoušela, ale občas si je koupím.

      Vymazat