13. 1. 2022

 PAK CHOI:


Koukáte občas na čínské zelí Pak Choi a nevíte jak na něj?
Hlavně je hotové do 15 minut. Jak?

Na špičku nože máslo , kousek zázvoru a česnek na malé kostičky, kdo může, čili. Nejdříve peču stonky, pak na posledních pár minut i listy. Delikatesa s masíčkem. Vyzkoušejte.

https://dokonala-postava.com/pak-choi-delikatesni-metabolic-priloha/ 

 

 

6 komentářů:

  1. Leni, ahoj. Čínské zelí mám ráda, dělá si ho syn a tak ho jím s ním. Muž si jí většinou to svoje a my taky... Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Leni, já jsem nedávno dělala plněné listy z toho čínského zelí. Bylo to moc dobré.

      Vymazat
  2. Čínské zelí jsem jednu dobu hodně chroupala.Tahle příprava je zajímavá.
    Hezký večer Leni

    OdpovědětVymazat
  3. Jooooooooooooo tak čínské zelí miluji ♥

    OdpovědětVymazat