2. 9. 2023

 

Purus Meda

Česká rodinná firma produkující doplňky stravy podle vlastních originálních receptur. Produkty využívají příznivé účinky přírodních surovin na zdraví zvířat. Při výrobě používají jak tradiční české byliny, tak exotické rostliny, ze kterých čerpají sílu ve formě extraktů. Výrobky dodávají energii potřebnou zejména v období nemocí či jiných náročných životních okamžiků.

Purus Meda – přírodní pomoc i prevence zdravotních potíží psů a koček

Nemoci, infekce i běžná oslabení organismu bývají pro zvířecí parťáky zatěžkávací zkouškou. Vrátit jejich tělu sílu a přirozenou imunitu pomáhají výrobky značky Purus Meda. Přírodní doplňky stravy posílí jejich zdraví výjimečnou dávkou prospěšných látek v čele s blahodárným propolisem a bylinkami.

Nadšení pro léčivou sílu přírody

Počátky firmy Purus Meda sahají do roku 1992, kdy Jiří Novotný založil svůj první podnik Purus zaměřený na distribuci léků. Jeho skutečný zájem však směřoval k přírodě a přírodním léčivým látkám, což jej vedlo k úpravě podnikání a založení firmy Purus Meda. Stala se čistě rodinným podnikem, jehož cílem bylo produkovat prověřené a vysoce účinné léčivé produkty přírodního charakteru.

Výroba postavená na zkušenostech a přírodních léčivech

Od prvních vlaštovek určených pro domácí spotřebu, testovaných zejména členy rodiny, se firma záhy posunula k produkci doplňků, jejichž účinnost ověřili specializovaní lékaři i klinické testy. A nutno říct, že s výbornými výsledky. Vděčit za to firma mohla zodpovědné výrobě, hlavně však pečlivě voleným surovinám. Hlavní roli hrál přirozený původ a známé léčivé účinky.

Při výběru firma zohledňovala výsledky tradičního bylinkářství i četné odborné studie. Výsledkem byly nejen originální a důkladně propracované receptury, ale také vlastní bylinný herbář, který firma doplnila produkcí včelího propolisu a širokým spektrem bylinných výtažků.

Léčivé účinky na lidi i domácí mazlíčky

Purus Meda vyvíjí kapky, oleje, tablety, spreje, tinktury, masti i sirupy. Pomáhají posilovat imunitu, zvyšují odolnost organismu, odbourávají stres, bojují s nachlazením a infekcemi, zlepšují kvalitu spánku a vyživují také kůži. Díky přírodnímu charakteru se hodí nejen pro lidi, ale také pro zvířecí parťáky.

Ve speciálních řadách pomáhají produkty Purus Meda s očistou a posílením zvířecího organismu po prodělaných infekcích a efektivně bojují se záněty v těle. Vedle antibakteriálních a antivirových účinků zlepšují také fyzickou aktivitu, podporují dlouhověkost a dodávají vitalitu a energii, díky čemuž slouží i jako skvělá prevence nejrůznějších zdravotních obtíží. 

I proto se výrobky Purus Meda těší oblibě chovatelů jako ideální doplněk stravy zvířecích parťáků. Pár kapslemi denně dokáží efektivně zlepšit jejich zdravotní stav, a to maximálně přirozeným způsobem. 

 

4 komentáře:

  1. Tak to bych se mohla na něco pro Modřinku podívat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se podívej Jíťo ⚛ ღ ♥ hezký večer ⚛ ღ ♥

      Vymazat
  2. Múže to být dobré a snad i pomahá ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ano, zvířata mnohem lépe reagují na tyto přípravky než lidé ⚛ ღ ♥

      Vymazat