Gratinovaný voňavý tuřín:
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept vznikl tak trochu na základě francouzského pokrmu Tartiflette, což jsou gratinované brambory s aromatickým sýrem reblochon. Tuřín je celkem chuťově " nevýrazný ", což dovoluje trochu experimentů. Ještě bych pro příště zvolila určitě trochu čerstvého tymiánu. Kdo má rád " voňavé " sýry, určitě si pochutná tak jako já :-)
Fotopostup a ostatní moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Samé dobroty.Jednoduchá jídla mám nejraději a nechybí mi ani flákanec masa.Dalo by se to udělat i z brambor
OdpovědětVymazatUrčitě také, mám ráda jednoduchá jídla, nemusím mít stále maso. Až ten tuřín seženu, tak něco vytvořím hihihi. pa dobrou.
VymazatLeni, ahoj. To jsem vůbec netušila, co všechno lze z tuřínu připravit... Přeju hezkou neděli, Lenka
OdpovědětVymazatwww.babilenka.cz